6 Ağustos 2012 Pazartesi

Kız Tavlama Taktikleri Giriş

Evet zalımeyler.

Bu blogda size ırgatların arasından nasıl sıyrılıp karıyı kızı olmuş armut gibi toplayacağınızı anlatacağım.

Facebook'tan- Twitter'dan, okuldan, sokaktan, club'dan, sahilden, yabancı ülkelerden, meseneden, su altından, kar üstünden uçanı kaçanı indireceksiniz raad olun.


kiz tavlama taktikleri


Kaldırılacak temsili kız resmi 1-A


Yazılar uzun olabilir ama sıkmayacak, özet geçci piçler için yapacak bir şey yok, yeri geldiğinde üşenmeyip siz insanlığa bu kutsal bilgiyi capsler'le de aktaracağım.

Peki kızı tavladık burada bitti mi olay? Liseliysen bitti kardeşim hadi sen sınıfına. Bu yolda olayın devamını getirmek için size genel kültür bilgileri de vereceğim. Kızlar nelerden hoşlanır? Neleri severler? Nasıl yaklaşmalıyım? Ne demeliyim? Ben çok utangacım ühüüü gibi soruların cevabı burda millet geeell (Pazarcı mode off)

Kızları anlamayı öğreneceksiniz oğlummm. Çok aranıp da bulunayaman cevaplar burda hepinizi milli edeceğim vilyam var benim.

Bunun yanında bazen taktikleri verirken kendi deneyimleri mi de anlatacağım. Pratikli ders gibi olacak yani, hadi yine iyisin köftehor.

Taktikleri anlatırken kah psikolojiden kah biyolojiden kah edebiyattan bilgiler vereceğim size, spektrum geniş bilim adamı titizliğinde çalışıyoruz.

Fitness ipuçlarıyla tipsiz vücudunuzu şekle sokarken, moda ipuçlarıyla kılıksız giyinmenize ve ırgat gibi dolaşmanıza son vereceğim. Kısacası siktiriboktan dergilere para bayılmaya son. Bi bitmediler zaten.

Hazırsanız başlayalım beyler.

Edit: 31'e son diye aratacaktım bulduğum arama sonucuna gel

kiz tavlama taktikleri








1 yorum: