19 Ağustos 2012 Pazar

Facebook Kız Tavlama Taktikleri - Profil Oluşturma IV

Okurken dinle.

Merhaba kızlar.

Kızlar dedim çünkü erkeklerden çok kızlar okuyor beni nasıl işse. Twitter'ıma Facebook'uma güzel mesajlar geliyor hepinizi seviyorum, galp. Stay tuned. Size de tavsiyelerim olacak kezbanlıktan kurtulun diye, tabi beni takip eden güzide kitleyi tenzih ederim.

Konumuza gelelim.

Bugün profil oluşturmanın son part'ını yazıp profil oluşturma sikini bitiriyorum. Kendimi her zamanki gibi bir caps'le açıklayacağım, arka sıra iyi izle çucuum.


kiz tavlama taktikleri



-Marcel Proust: Çok taşaklı herif. Bir kıza bakmasını 50 sayfa anlatan, bir kızın saçının rüzgarda savrulmasını 110 sayfa anlatan deli. Kafasını sikeyim dediğinizi duyar gibiyim, ama kızlar romantik erkekleri sever beyler.
ODUN OLMAYIN! Kayıp Zaman'ın İzinde diye bir kitabı var bu herifin akıllara zarar.

+Mesajı: Romantiğim bebeğim Allah'u ekber vuhuu.

-Barney Stinson: Tabi ki ben. 40 dalavereyle kız kaldırırım, aklınıza gelmeyecek düzenekler kurarım. Yeni mağaradan çıkmış ve  hala izlemeyen varsa dizimi islesin. 

+Mesajı: Kızlar burada size sesleniyorum. Bir erkek yalnızsa ve çapkınlık yapmıyorsa iki neden vardır:

Emin olun sümsük ve özgüvensiz bir erkekle çıkmak istemezsiniz. Her ortamda eziklenen, ağzını açıp da iki laf edemeyecek sosyal yönden ezik sünepeler sizin kalitenizi düşürür. Erkek dediğinin gözünden ateş savrulacak. Tabi bu demek değil ki denyo sizin yanınızda yedi mahallenin kaltağını kesecek. Demek istediğim yanınızda dik duracak kendine güvenen bir erkek.

Yani yalnızken erkek çapkınlık yapabilir hatta yapmalı, okay? Yadırgama çünkü zıttını yanında istemezsin zaten. Senleyken yapmayacak zaten.

Evet mesajı; özgüvenim yerinde, çapkın bir adamım.

-Shakespeare: Lan şu adamı okuyun, valla okuyun bak. Kaldıracağın kız sayısına inanamazsın. Kızlar romantik erkek severler Berkecan. Yarrak gibi adam olmaya gerek yok. Kalbiniz olsun 100 gram iki çift güzel laf edin. Eğer Brad Pitt sikmediyse seni, dilin iş yapacak aga. Etkileyeceksin kızı. Bu yolda Şekspir denen herif önemli bir rol oynar.

+Mesajı: Romantiğim, kültürlüyüm.

Okunacaklar listesi:
1- Romeo ve Juliet
2- Othello
3-Bir yaz gecesi rüyası
4-Antonius ve Kleopatra
5- Hamlet

Bu çekirdek listedir, bunları mutlaka oku.

-Eric Cartman: South Park'ın piji, gülmekten öldüren götveren. Lan South Park'ı izlemeyen varsa 5 bölüm izlesin eğer yine sevmezsen git bir görün sen de bir ipnelik var.

+Mesajı: Eğlenceliyim, çocuksu bir tarafım da var.

-Socrate: Reyizin önde gideni. Fikirleri Klasik Yunan düşünce tarzında önemli etkilere sahiptir beyler. Tam ilham alınacak adam. Kitapları soru cevap şeklinde gider ve doğruyu yine size buldurur.

+Mesajı: Felsefeden anlarım, kültürlü insanım.

Okunacaklar listesi:
1-Philebos (Mutlaka ama mutlaka oku)
2-Devlet

-Paulo Coelho: Kendi içinde felsefesi olan bir abimiz. Kitaplarını da bu yönde yazar. Kitaplarında bir kaç belirleyici cümle vardır ve tüm kitap bu cümleler etrafında döner. Tüm kitapları iyi değildir sen vereceğim listeyi oku.

+Mesajı: Okuyorum amk.

Okunacak listesi:
1- Veronika ölmek istiyor (mutlaka oku, felsefesi dünyanı sallayacak)
2- Simyacı
3- Zahir (mutlaka oku, bu kitap amına koyacak)

-Thales: Matematik ve geometri devi. Teoremlerini hep ezberlediniz. Ama gerçekte nerden geldiğini ve mantığını hiç düşündünüz mü? Ezberci götler sizi. Bir meseleyi öğrenirken mantığını öğrenin olm. Nasıl bilenmişim ezberci ipnelere. Neyse. Araştırın bu adamı, matematiğin mantığını anlayın.

+Mesajı: Kafalıyım amk.

-Boticelli: İlerde bir çok taktikte kullanacağımız, melek fresklerini en güzel çizen ve tasvir eden deha. Araştır yavrum, sana ödev. Her siki Barni'den bekleme.

+Mesajı: Sanattan anlarım.

-Albert Camus: Egzistansiyalist yazar. Varlığı falan sorgular. Atayis kız kaldırmaya birebir.

+Mesajı: Başkaldırı benim işim bebeğim.

Okunacaklar Listesi:
1-Veba
2-Sisifos söyleni.
3-Yabancı
4- Başkaldıran insan.

-Robin Sharma: New Age'ci, "ne düşünüyorsan evrenden onu çekerseeeennn" diyen Pelinsu'lara birebir.

+Mesajı: New Age'ci kızlarla aynı kafadasın.

Okunacaklar Listesi:
1- Ferrasini satan bilge.

-Aynştayn: Araştırın bu adamı. E eşittir em ce kare diye yarrak yarrak gezmeyin ortalıkta. Eşitte ne olmuş ne boka yaramış öğrenin. Kuvantum muvantum diye ortalıkta gezen Pelinsu'lara raid etkisi yaparsınız. Ayrıca fizik bilmek ayrıcalıktır beyler. Fizik ve matematik olimpiyatçısıyım ordan biliyorum. Bir Barni kolay yetişmiyor amk.

+Mesajı: Daha ne mesajı olsun amk.

-Bakunin: Yine atayis ve anarşist kızları kaldırmaya birebir. Başkaldırmak şöyle iyi, zaten insanlar böyle koyun minvalinde konuşmaktan ziyade destekli sallamanıza yarayacaktır.

+Mesajı: Anarşist ve atayis kızlar mesajını çok net alacaklar.

Okunacaklar Listesi:
1- Bunu oku yeter. Bu herifin kitabını Adriana Lima siktiricem desem yine okutamam sana.

-Walter Bishop: Fringe dizisindeki çatlak profesör. Sırf Fringe izlesen kuvantum muvantum diye sen de konuşabilirsin Abbas. Ama bilen insanların yanında açma ağzını, ağzına kürekle vururlar. Salak kızlara senin havan. Ha okursun taşaklı bir biçimde, gel benle konuş. ehehe.

+Mesajı: Sevdiğin insanlar seni oluşturur piç. Çevrendeki insanlar senin kartvizitindir. Çevrende Walter Bishop gibi dahiler mi istersin, yoksa yediği kazığı 15 senedir çıkaramayan hala ve haaaaaala gidersen git sikime kadar ki ben böyle de iyiyim amısına koyuyum minvalinde şarkılar yazan Demet Akalın mı? Demet Akalın diyorsan o klavyeyi hemen yere bırak ve sakın aptalca bir hareket yapma.

-Dostoyevski: Sen Petersburg'un piji. He's classic. Betimlemeleri çok iyidir beyler, kıza iltifat edeceğiniz zaman çok işinize yarar.

+Mesajı: Okurum.

Okunacaklar Listesi:
1- Beyaz Geceler (Dostoyevski'nin zirvesi)
2-Budala
3- Suç ve Ceza (Bana kalsa siksen okutmam da size herkes bunu okuyor, ortak nokta için gerekli)

-Paul Auster: Son dönemin taşaklı yazarı. Romantik yazar, can yazar.

+Mesajı: Romantik adamım. Yazardan anlarım.

Okunacaklar Lisesi:
1- Görünmeyen
2- Yanılsamalar kitabı.


Profil oluşturma burda biter beyler. Bir dahaki yazımda kızın profil sayfasını nasıl analiz ederiz; kız kezban mı atayis mi verir mi süründürür mü, in mi cin mi onu anlatacağım. Herkes gelsin derse önemli!

Ayrıca, ilham verecek daha bir çok adam var ama özet geççi piçler için kısa kestim. Okunacak kitap listesi veya taşaklı adamlar için twitter'ıma yazın. Döncen sana.


kiz tavlama taktikleri

Kapanış tatlısı. oyhş.


Hadi eyvallah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder