18 Haziran 2013 Salı

Twitter'dan Kız Tavlama Taktikleri I - Nasıl Binlerce Takipçi Bulunur

Selam şampiyonlar.

Yine başka feyizli bir başlıkla karşınızdayım. Size Twitter'dan nasıl kız tavlanır onun ipuçlarını vereceğim. Bunun yanında Twitter'da nasıl 10 bin hatta 100 binlerce takipçi sahibi olunurun da cevabı bu yazıda! Herkes hazır mı? Ready, steady, go!

Öncelikle işin sırrı çok takipçin olmasında! Şimdi sana bi sistem anlatacağım böylece yukarda da söylediğim gibi binlerce takipçin olacak. 

Bir kaç gündür internette ne kadar takipçi sitesi varsa, ne kadar RT ve favori sitesi varsa hepsini denedim hemen hemen. Öncelikle söyleyeyim ki bunların alayı YALAN. 2-3 tanesi var kaydoluyorsunuz 50 follow veya RT hakkı veriyor, ondan sonra ne bilim her saat başı 15 RT veya follow hakkı falan gelecek diyorlar inanmayın anuna koyim. Yalancıyı sikseler kucaktan inmez bunlar.

Bunların içinde iki tanesi: http://follow.gen.tr/index.php (50 follow)
                                     http://retwit.org/ (50 RT & Fav)
                                     http://organiktakip.com (40 follow)

Girin kaydolun bunlara, sömürün çıkın. Saat başı 15 RT&Fav&Takipçi verdikleri yok. Sizin izniniz olmadan paso tweet atıyorlar, damn it!

Asıl yöntemimiz ise;
1- 50-10 bin'lik twitter hesaplarının takipçi kısımlarına girin
2- Burada size güzel gelen 150-200 kızı takip edin. (Fazla takipçisi olmasını isteyen herkesi takip edebilir)
3- Bir gün (takip ettikten sonra 24 saat) bekleyin.
4- manageflitter.com'a girin
5- Login olun. Orda sizin hesap bilgilerinizi, kaç takipçiniz var kaçı sizi takip etmiyor falan site bulacaktır.
6- Sisteme girer girmez kaç kişinin sizi geri takip etmediğini söyleyecek o takip ettiğiniz 150-200 kızdan. Benim deneyimlerime göre %25-%33'ü geri takip ediyor.
7-Takip etmeyen kişileri "fast select" kısmına tıklayıp toplu olarak siliyoruz.

Evet beyler bayanlar. İlk iki hafta falan 150-200 kişi takip edin. Bir zaman sonra sizi takip edenlerle birlikte sizi takip edenlerle sizin takip ettiğiniz insan farkı artacaktır. Bu aradaki fark arttıkca, şu matematiği kullanacaksınız.

Mesela; beni 1500 kişi takip ediyor ben de 1300 kişi takip ediyorum.

1500-1300=200 kişi fark var. O zaman ben 350-400 kişi takip edebilirim günde.

Fazla takip edersem nolur sorularını duyar gibiyim, agresif takip sebebiyle hesabınız askıya alınır. Ama Barni o zaman da yanınızda! Sizi zaten yalnız bırakırsak ya davulcuya ya zurnacıya anuna koyim.

Hesabınız askıya alındığında, yukarıda "you account has been suspended, click here" gibi bir şeyler yazar. Oraya tıklayıp linke gittiginizde, zannımca en aşağıda bir link daha olacak ve sizi bir forma yönlendirecek. Orada adınız soyadınız gibi bilgileri doldurup, ticket başlığına "suspended account" yazın. Altındaki kutucuğa da şunları kopyalayın:

"Dear Twitter executives,

My account has been suspended due to my aggressive following behavior as you state. I understood the limits that i need to obey and i won't be doing it again in the future. I kindly request from you to re-open my account. Thanks in advance.

Best regards,
(İSİM- SOY İSİM) "

Evet arkadaşlar nasıl çok takipçimiz olunur öğrendik, bir dahaki yazımda bu takip ettiğimiz kızları nasıl ayıklarız onu anlatacağım.

Bu arada takip edenlere küçük süprizler yapıyorum: https://twitter.com/BarniStinsin

kiz tavlama

meraba cınım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder