16 Ağustos 2012 Perşembe

Facebook Kız Tavlama Taktikleri - Profil Oluşturma III

Yine, yeni, yeniden merhaba zalımeyler.


Öncelikle söz verip tutamadığım için özür dilerim, zira kızlarla başım dertteydi ama gerçekten dertteydi. Karakollara düştüm amk ehehe. Gelecek isteklere göre bu gerçekten "ibretlik" hikayemi de anlatabilirim. Neyse olaya dönelim biz.

Bugün profil oluşturmadan devam ediyoruz. Filmleri göreceğiz bugün. Size tavsiyem izleyin bu filmleri, özün özüdür bu liste ve muhteşem filmlerdir. Profilindeki en küçük detay önemlidir piçler. Kızlar detaycıdır ve şeytan ayrıntıda gizlidir.


kiz tavlama taktikleri


-Fountain: Hayatımın filmi no: 1. Film, ağır hasta olan Rachel Weisz ablamızı iyi etmeye çalışan dohtur Hugh Jackman dayı arasında geçer. Film daha ilk sahnesinden adamı siker. Tevrat'ın yaratılış kitabından:

kiz tavlama taktikleri


"Bu yüzden Tanrı Adem ile Havva'yı cennet bahçesinden kovdu ve hayat ağacını koruması için oraya ateşten bir kılıç yerleştirdi."

Film konusunu Tevrat'tan alır. Film 3 zamanda geçer ve üç zamanda da "hayat" aranmaktadır. Bulunması ise "fedakarlık" ile mümkündür. Mutlaka ama mutlaka izleyin. Bu listede hiç bir şeyi izlemezseniz dahi bunu izleyin hayatınızın filmi olacak.

Tevrat mevrat diyince aklıma geldi bir yazayım. Ateyiz olabilirsin taam mı. Hiç sikimde değil. Ama din başlı başına bir genel kültür konusudur. Ben bilinen hemen hemen tüm din kitaplarını okudum ve o kadar işe yarıyor ve hayatla o kadar bağlantılı ki size anlatamam. Din konusunda genel kültür bilgilerini de vereceğim. Ekip, beklemede kal!

kiz tavlama taktikleri

kiz tavlama taktikleri

Inception: Christoper Nolan'dan muhteşem bir film. Rüyalarına girip ordan bilgi çalan veya olmayan bilgileri götlerine monte eden rüya ajanlarının konu edildiği film. IMDB puanı 8.8 ama siz yine de bu puanlara pek güvenmeyin. Üstüne kakanı yapmayacağın filmler yüksek reyting alabiliyor.

kiz tavlama taktikleri


Back to the Future: Bir klasik. Profesör ve Martin'in zamandaki maceraları. Şu filmi izlememiş olan varsa siktirsin gitsin şuan. Evet bekliyorum. Tamam. Beyler klasikler klasiklerdir. Bunları izleyeceksiniz. Şu aralar 20'li yaşlarda olan herkes bu filmi izlemiştir ve ortak nokta bulmanıza yarar. Hanginiz istemedi lan o kaykayı hala içimde yara amk. Zaman makinası sikimde değil, o kaykay on numaraydı hacı.


kiz tavlama taktikleri


300: Görsel efektleri ve konusuyla on numara film. Her Türk bir Kara Murat olduğuçün tüm erkeklerin sevdiği filmdir aynı zamanda. Bunlar gibi vücutta yapacağız beyler. Fitness'ı da anlatacağım size. Karın kaslarım niye çıkmıyür, adonisi seviyormuş kezbancan bende niçün yok sorularını cevaplayacağım.


kiz tavlama taktikleri



Gözleri Tamamen Kapalı: Hayatımın filmleri numara: 4. Stanley Kubrick reyizin muhteşem filmi. Ne kadar ekşici piçler kadın erkek ilişkilerini çok güzel sorgulamış üstat müstat diye amcık amcık konuşsalar da alakası yok. Film baştan sona masonik öğelere adanmıştır. Filmin müziği  bir hint ve hristiyan ilahisinin tersten okunmuş hali. Satanistler hristiyan ayinlerini tersten yaparak ilahi dinleri aşağılarlar. Ters haç'ı da simgelerinden biri edinmişlerdir. Filmdeki tüm tablolar film için özel yapılmıştır. Kubrick detay manyağı bir ipnedir zaten film tam 400 günde çekilerek dünya'nın en uzun süre çekim süresi olan filmidir. Vöeh amk 400 gün naptınız lan filmi çekmeye diyen oçleri filmi izlemeye davet ediyorum, hakkını vermiş pezevenk. Son söz, Kubrick filmin galasından bir gün önce öl(dü)rüldü. Masonik olayları açık ettiği için olmasın?


kiz tavlama taktikleri

Masonik ayin sahnesi

kiz tavlama taktikleri

Ayinden başka bir kesit. Oyhşş.

Star Wars: Bunu izlemeyen, dahası "ne var lan uzay filmi işte" diyen adamları ıslatıp ıslatıp döverim, tavrım net. Bu film bir külttür beyler. 50 kere izledim bir 564 kere daha izlerim. O ışın kılıcını kim istemez lan vouunnk vounnk diye sallasam yollarda. Empire'ı nasıl sikerttiklerini anlatan bu şaheser izlenecek beyler! Nokta.


kiz tavlama taktikleri




Eternal Sunshine of the Spotless Mind: Yine muhteşem film, çok da piyasadır. Muhtemel izledin bu filmi Berkecan. Ben yine de özet geç'çi piçler için anlatayım biraz. Bir tane kız var oğlanın birinin hayatını sikip anılarını sildiriyor oğlan sik gibi kalıyor ortada. Sonra o da sildireyim derken başından geçenler falan. Ama film 10 numero. İzleyin, kesin kız bunu izlemiştir, ortak noktanız, üzerine konuşacak konunuz olur. Bunu izlemeyen kız yoktur beyler. Kaynak: Cinsel organım.

kiz tavlama taktikleri



V for Vendetta: Film çok güzel olsa da her ergen seyrettiği için piyasa olmuştur. Nerde suratında sivilceleri yeni patlayan anaya babaya isyanı anarşi sanan ergen varsa "qANqa süfer filmi hanyyy;)))" minvalinde konuşur. Ama herkes izlediği için ortak nokta oluşturmak konusunda iyidir. Bir de film gerçekten iyidir. İzleyin.



                                           kiz tavlama taktikleri

Yüzüklerin Efendisi: Kitabını okusanız daha iyi, zira kitaba göre filmler götüm gibi. 2. film'de Gandalf reyizin Malkoçoğlu gibi uğraşa yetiştiği Miğfer dibi savaşı ve 3. filmi ayrı tutuyorum.

Yüzüklerin Efendisi kitabının arkasında yazan cümle: Bir gün dünya ikiye ayrılacaktır, Yüzüklerin Efendisini okuyanlar ve okumayanlar. 

kiz tavlama taktikleri


Akıl Oyunları: Profesör John Nash'in hayat hikayesini anlatan film. Hem film olarak çok güzeldir hem de bir şeyler öğretir size. Barda kız kaldıma taktiklerini anlatırken "Nash taktiği" diye bu taktiği de anlatacağım size zibidiler. Ayrıca araştır: Nash dengesi.

kiz tavlama taktikleri


Black Swan: Beyler baleyi sevin. Bale insanın ruhunu okşar, o ezgilerde ritmik ve nahif hareket eden insanlar kadar göze hoş gelen bir şey yoktur. Üstüne üstlük balerinler kadar fit bir meslek grubu da yoktur. Oyhş. Ve bir de kültürlüyüm alt metni vardır. Bale gibi şeyler ırgatlara hitap etmez beyler. Kıps.

Neyse filmde bir balerinin Kuğu Gölü balesinde baş rolü kapmak için yaptıkları ve sonrası anlatılır. The Fountain'ın yönetmeni Darren Aranofsky'den muhteşem bir film daha. Başrolde de Natalie Portman reyiz var, ballı kaymak tatlısı.

kiz tavlama taktikleri


Bir Rüya İçin Ağıt: Yine Darren Aranofsky'nin hayat siken bir filmi. Bak anımı anlatayım size.

Üniversitede yurtta kalıyorum o zaman, ekşici bir arkadaşım var o iyi film falan filan dedi iyi lan hadi izleyelim dedim ve film bittiğinde küfür kıyametti oda, ağzımıza sıçıldı. Bu kadar adamın amına koyan bir film daha olamaz.


kiz tavlama taktikleri


Fight Club: Hayatınızın filmlerinden biri olabilecek bir film. Herşeyi siktir et - dibe vur felsefesi üzerine kurulu gibi görünse de çok ince göndermeler vardır masonik dünyaya. Kişilik bölünmesine uğramış bir adamın kapitalizm'e kafa tutma hikayesidir bi yerde.

kiz tavlama taktikleri

Hemizine böyle vücut yaptırıcam amk. Vilyam var benim heminize Rus siktiricem.

İhtiyar Delikanlı: Hayat siken bir film daha. Adamın birini bir yere kapatırlar taam mı orda kaç sene duruyor onso salıyorlar gidip kızın birini sikiyor ama sikilen aslında hayatı oluyor. Muhteşem film izleyin ipneler.

kiz tavlama taktikleri


Ölü Ozanlar Derneği: Zurnanın zart dediği başka bir yer. Carpe diem felsefesini anlatan şaheser. İzlerken "captain! my captain!" diye sıranın üstüne çıkasım gelir. Bir kaç çocuğun babalarının baskısıyla bir okula gönderilmeleri ve hayatlarına kendilerinin değil ebeveynleri kara verirken dizginleri ele alma mücadelesini anlatan film. Mutlaka izlenmesi gereken filmler listesi numara:2

Aynı zamanda 4 hayat felsefemden biridir, carpe diem. Geri kalan 3'ünü ve neden hayat felsefem olduklarını bilmek isteyenler twitter'ıma yazsınlar. Dünyanızı sallıcam.



Filmler bahsini de burda kapatıyorum, bir dahaki yazımda ilham alınan kişileri yazıp bitiricem profil oluşturma sikini. Benimle kalın zalımeyler. Hadi gubbay.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder