2 Mart 2014 Pazar

Mekanda Kızları Nasıl Tavlanır - Oyun Teorisi

Şampiyonlar tekrardan merhaba.

Uzun bi aranın ardından tekrar sahalardayım. Bugün size başlıkta da belirttiğim gibi kalabalık mekanlardan kız ayıklamanın yollarını anlatacağım.

1. İçki Ismarlama

Beyler bir kız gördünüz kız DAŞ. Ama 850 tane kız beraber gelmişler ve birbirlerinden hiç ayrılmıyorlar. Şimdi burdan beğendiğimiz kızı nasıl kaldıracağız?

kiz tavlama taktikleri


Beyler garsonu çağırıyoruz, ilgili masaya bir içki söylüyoruz. Bira falan söylemeyin amele gibi, kızların masasına bakın beğendiğiniz kız hangi içkiden içiyorsa ondan bi tane söyleyin. Sonra içkileri karıştırıp da gece sevişmenin ortasında kusmasın. Gece gece fatality çeker sikişe.

Önemli kısım burası, garson masaya söylediğiniz içkiyi götürüp şurdaki beyfendi ısmarlardı desin ve çekilsin. Kesinlikle kime ısmarladığınızı söylemesin. Şimdi burada önce kızlar "uff khim bu slq .s.s münasebetsiz (evet bu kelimeyi tam yazıyorlar)" deseler de içkiyi kime söylediğiniz belli olmadığı için masadaki her kız üstüne alınacaktır. Tam bura da aralarında bir rekabet doğacak. Herkes "tabi ki bana geldi o içki, çirkin Selin yellozuna değil ya .s.s" minvalinde düşünecektir. Eğer Tarkan'ın oğlu Altar kılıklı bir şey değilseniz, beyler imaj her şeydir, o içki reddedilmez ve grubun en fırlama en yırtık ya da en güzel kızı o içkiyi alıp yanınıza gelir kime ısmarladığınızı ögrenmek için. Kim alıp gelirse gelsin, evet sana almıştım de. Kız zafer kazanmış edasıyla masasına dönsün, gururu okşanan kız ise sizi yüceltmeye meyillidir. Çünkü her prenses yanında bir prens görmek ister, yatağında da. Kıps.

kiz tavlama
bölüm_canavarı.jpeg

2.Oyun Teorisi.

Beyler bu tamamen bilimsel bir yoldur. John Nash reyizin A Beatiful Mind filminde erkek grubu bir bara girer ve bro'muz John reyiz de aralarındadır. Hemen karşı masalarında ise başka bir kız grubu vardır. Bizim erkek grubunun abazaları kızlardan en güzeline hunharca yazılmaktadırlar ki John reyiz duruma el atar ve derki: "Şampiyonlar eğer herkes en güzel kıza yazılırsa kız 'uff snne be slq .s.s' diye götü kalkar ve hepiniz eve eliniz kasıklarınızda dönersiniz. Ama en güzel kızı siktir edip öteki kızlara yazılırsanız akşama güreş var" der.

Beyler illa en güzeli kapıcam diye kızın götünü kaldırmanın alemi yok. Beş daha fazla olsun senin olsun kafayı çalıştır. Ayrıca tarafımdan denenmiş ve onaylanmış bir taktiktir.


kiz tavlama
Shake dat ezzzz

3 yorum:

  1. Barni çok iyi anlatiyorsun aşmışsın sen :)
    Ama biraz daha sık yazarsan süper olur özletme kendini.

    YanıtlaSil
  2. daha çok yaz be usta. bakıyorum bakıyorum kaç ayda bir makale oluyor. benim gibi çok arkadaş var az yazdığını düşünen.

    YanıtlaSil
  3. Kaptan bide şu nickname işi var karizmatik nickname falan nasıl yapacaz önerin var mı

    YanıtlaSil